curses

Ultra Trail les Fonts 2015, tot va començar amb Tuit

88 Flares 88 Flares ×

Doncs si, així va començar la meva aventura a la Ultra Trail les Fonts d’aquest 2015. Després del #fail de l’any passat, no tenia massa clar si anar-hi o no, hi hagut alguns canvis i no tenia previst anar-hi, tot i que per mi, és una Ultra realment especial des que la vaig conèixer personalment l’any passat, és un lloc on ens reunim tot una petita gran família que coincidim sovint per altres indrets d’aquí i d’allà, però sempre fent el que ens agrada, i a més, el meu avi i besavis han estat fills de Xerta.

Abans de recollir dorsal amb trobo amb el David Preñanosa  i la Jordina, fem uns cafés i la patem una estona, al David només el puc trobar en aquests moments, en les curses sempre va força més endavant.

Com no i després de l’experiència anterior, repetim a La Germandat, una casa de turisme Rural de Paüls collonuda, aquest any repetim Santi, Rosa, la Siona, el Roger i la seva xicota la Irene, falten, i es troben a faltar jabanli, Xavi “patillades”, la Pilar i pwitterpunk, però s’incorporen en Sergi, el Krlos, el Karim, la Montserrat i la Cristina.

La Nocturneta, de nom dòcil, però que jo l’anomenaria “la cabroneta”, 24 Km amb força pista amb poc desnivell que donen per córrer. Vaig anar més suau d’inici amb el Pau que l’any anterior, però tot i així vaig tornar a picar i crec que la vaig acabar massa de pressa, seria la pressa per anar a dormir per el plat fort de l’endemà, però fora bromes, teníem una lluna quasi plena on hi havia llocs que podies fins i tot parar el frontal, a Aldover vam poder rebre el primer caliu de la gent dels pobles.

Per l’etapa forta de la Ultra Trail, vaig sortir valgui la redundància amb l’experiència de l’any passat, molt suau i sense forçar, a punt d’arribar a Paüls vaig pensar qui hi arribava força bé, una mica de plàtan i em trobo amb la Rosa que m’ajuda amb tot el que pot, m’omple un dibó amb aigua, mentre desplego pals i continuo que la cosa puja força. Un cop a Prat de Compte recordo que és el lloc on en l’edició passada ja em passava per el cap deixar-ho, sembla però que en aquesta ocasió la cosa anirà diferent, menjo força i amb calma. Torna haver-hi un bon desnivell fins a fer cim, per un pas que “aeri” de nassos ufff, però el passem. Es en aquest punt on vaig deixar-ho, m’agrada perquè a partir d’ara el tram no el conec, la baixada fins a San Roc és molt divertida. La panxa em comença a fer el burro, molts gasos quan ingereixo sals per combatre la calor i les rampes, malament.

Dani Camarero - Paülls

Un cop a Sant Roc em remullo a la font, i intento menjar quelcom, tinc l’estómac tancat per complert (ho recordo d’altres vegades, però em pensava que estava superat). Em trobo el Ilde i el Koala (si el de l’espineta) està cardat també. Sortim els 3 xerrant que tornar a enfilar. A la baixada cap Alfara, l’Ilde es posa davant amb un trot “aldente” que en porta fins al poble, s’afegeix amb nosaltres l’Albert de @UltresCatalunya, la calor apreta fort. La panxa continua igual, com que em costa menjar he pres un gel, després de veure força sortim amb el Koala torna a pujar, però ja estem a més del 50Km. A mitja trec tot el líquid que he ingerit, la panxa ha dit prou, però seguim, dos Tallaferros, l’Enric i el Jordi uns Tallaferro que no en se el nom (intentaré esbrinar-lo, molt agraït :)) em posen una mica de suero per beure, em va molt bé, així que de manera molt suau, per no pràcticament caminant, finalment arribem a Xerta junts amb en Xevi Guitart.

2015-03-09 21.04.44

Al matí següent podem descansar una mica més, l’hora de diana és més tolerant, però el cos passa factura, sembla que la panxa està més bé. Per l’última etapa el recorregut és molt guapo puja durant els primers 15 Km, surto suau però m’escalfo, arribo bé fins una mica abans del cim de les Coscollosa, la panxa no ha acabat a mi :_(, 10 de baixada i ho tenim. Quina baixada més llarga que se’m va fer per això, però si, aquesta ja la tenim.

2015-03-10 00.51.57

Felicitar a tota la Organització i voluntaris, perquè veure com s’impliquen tants pobles i tanta gent per organitzar aquesta Ultra és per treure’s el barret.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
Standard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *