material

Haglöfs LIM III Jacket

4 Flares 4 Flares ×

Sota el concepte “less is more” la Haglöfs LIM III Jacket, presenta totes les qualitats per a ser un Gore-Tex amb unes prestacions excelents per a la realització de curses de muntanya.

Té lhonor de ser la jaqueta de Gore-Tex (impermeable, transpirable i tallavents) més lleugera del món, amb un pes de tan sols 245 grams en la talla L, és  ideal per a tot tipus d’activitats com, Senderisme, trekking, esquí de muntanya, raquetes de neu, etc…, pot resultar molt interessant per a expedicions, egut al seu reduït pes i que ocupa molt poc volum. És evident que amb un pes tan mínim, la Lim III Jacket no és de les jaquetes més resistents, ja que Haglöfs ha volgut donar més importància al pes i volum en aquest model.

haglofs lim III jacket

Haglöfs LIM III Jacket

Per aconseguir la jaqueta més lleugera, per algun lloc s’ha de començar a retallar, així que podem dir que és una jaqueta bastant minimalista, ja que només té una butxaca al pit, els punys són força senzills, no disposa de ventilacions a les aixelles i l’ajust de la caputxa està estudiat perquè malgrat el menys possible.

És una jaqueta que no deixa indiferent i que sorprèn només agafar-la, ja que dóna la impressió que pesen més les etiquetes que la jaqueta. És realment sorprenent i recomanable.

La Haglöfs Lim III Jacket està fabricada en membrana de Gore-Tex ® amb tecnologia Paclite ®, que garanteix una alta transpiració i impermeabilitat. L’interior de les jaquetes fabricades en Gore-Tex Paclite Shell porta de sèrie un protector interior de carboni que ajuda a la transició de la humitat cap a l’exterior de la jaqueta i que a més evita l’aparició d’olors, alguna cosa molt comú en una altra gamma de jaquetes i que en aquest cas es redueix enormement gràcies a l’acció del carboni. Aquest protector de carboni també aporta resistència a la peça davant petits esquinços i desgast de la membrana. Totes les costures estan termo-segellades per evitar filtracions i garantir la màxima impermeabilitat que caracteritza les peces amb membrana Gore-Tex.

La caputxa incorpora el sistema Haglöfs 3 Way que aconsegueix una adaptació total girant aquesta amb el cap i permetent una gran llibertat de moviments. La caputxa és el suficientment gran com per usar-la amb casc.

Al comprar-la vaig veure que no tenia bossa on guardar-la, però buscant una mica per Internet vaig trobar un vídeo on explicava com guardar la jaqueta en ella mateixa.

La part posterior de la Lim II Jacket és més llarga per evitar les pèrdues de calor i protegir les zones lumbars. Vora elàstic ajustable, punys amb sistema de subjecció de Lycra i forat per ancorar la màniga amb el dit polze.

Costures segellades més flexibles i estretes per millorar l’adaptació de la peça al cos, així com tall únic per minimitzar costures.

Elements reflectants i colzes preformats.

Columna d’aigua: 28000 mm – RET: <4.

La podem trobar entra 170 i 235€

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

 

 

 

 

Standard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *